Gastenboek

34 berichten, 4 pagina's 
03-05-2017
Geplaatst door: KARIN VAN BAKEL

HEERLIJK WEEKEND EN FIJNE GASTVROUW

Wij hebben kort bij huis een weekend met vrienden uit Middelburg geboekt. het was een fantastisch weekend.
Niet duur en een super verblijf, mooi schoon, wifi gratis, ze deden niet moeilijk om op maandag 2de paasdag rond 3 uur na een fietstocht te vertrekken.
We hebben in de ontvangstruimte mogen gourmetten.
Bedankt je hebt er voor ons een mooi wekend van gemaakt.

18-08-2015
Geplaatst door: MUG

Ultrasoon geluid

Werkt u met ultrasoon geluid? Denk aan apparaten dat ultrasoon geluid dieren verjaagt? Wij doen onderzoeken naar de effecten op de mensen en dieren. Is het geluid echt onhoorbaar? Kijk op www.mug.pieptonen.nl of bel met 06 19 524 624

12-08-2015
Geplaatst door: Henk en Jenny

Genoten !

Wij hebben genoten van het verblijf op deze SVR camping. Grote plaatsen en zeer schoon sanitair. Voor de (klein)kinderen van alles aanwezig. Mooie fietstochten gemaakt in de afwisselende omtrek. Vlakbij 's Hertogenbosch en Tilburg en niet te vergeten de Loonse en Drunense duinen. 's Avonds gezellig met de andere gasten jeu de boule gespeeld. Wij komen hier ongetwijfeld vaker. Bedankt !!

30-07-2015
Geplaatst door: Hetty Zwart

't Hoog is echt een van de betere minicampings; gastvrije ontvangst, keurig sanitair, ruime plaatsen, verse eitjes, speeltoestellen voor de kids, een zwembad voor de kids, een stalling waar je fiets droog mag staan, tuinstoelen voor eventuele visite, boeken en spelletjes te leen....overal is aan gedacht ! Bij aankomst krijg je een keurige verzorgde info map met adressen van dokter, tandarts en dierenarts maar ook met restaurants en openingstijden. Kortom erg goede camping voor een kleine prijs!

28-09-2013
Geplaatst door: marco jansen

huiftocht

hallo vakantie gangers
dit jaar hebben wij op onze trektocht op camping 't hoog gestaan .
de volgende dag zijn twee dames met ons meegereden wat heel gezellig was.
ik wou hun ook nog hartelijk bedanken voor de leuke kaart die in de bus lag toen we terug kwamen .

17-09-2012
Geplaatst door: Karin en Fons

10 fantastische dagen

Van 6 september tot 16 september waren wij Karin en Fons Appie en Nouska voor het eerst bij jullie op de camping. En wij hebben het fantastisch goed gehad.
Het is een mooie camping met mooie plaatsen en prachtige sanitaire voorzieningen die ook super schoon waren.
Onze Appie heeft het ook goed gehad met een mooie ruime stal goed te eten en een fijne wei en andere paarden om mee buiten te spelen.
Harrie nog bedankt voor het mee rijden op de koets zo dat wij met jou de omgeving wat beter leerde kennen.
De camping ligt in een prachtige omgeving met de ruiterpaden em menroutes voor de deur.
Wij hopen dat er volgend jaar weer plaats is voor ons paard dan komen wij weer graag terug, en bedankt voor de gastvrijheid.

31-08-2012
Geplaatst door: Fam. Steeman - Hoejenbos

Afgelopen week zijn wij 3 nachten op caming 't hoog geweest. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten, maar hebben de gok toch genomen.
En wat waren we daar blij mee. De camping is geweldig. Heerlijk rustig, ruim en midden in een prachtig natuurpark.
Het sanitair en de gastvrijheid waren subliem. Ook voor kleine kinderen is de camping leuk. Het kinderboerderij'tje met de geiten, kippen en snurkende varkens is erg leuk en toegankelijk.
Ook hebben we een ritje gemaakt met paard en sjees en dat was net zo fantastisch als de rest van de vakantie.
We komen graag nog een keer terug!

08-08-2012
Geplaatst door: Lotte Huijbregts

Ik bedoel met: "met uitzondering van 1 jaar" dat we dat jaar gewoon eens iets anders kozen. Dat is alles

08-08-2012
Geplaatst door: Lotte HUijbregts

Ons jaarlijkse verblijf

Zo'n 12 jaar geleden mochten wij op deze geweldige plek neerstrijken met onze vrienden club. Met uitzondering van 1 jaar komen we elk jaar weer heel erg graag terug! En gelukkig mogen we ook terug komen van de familie ! Sterker nog sinds 2 jaar plakken we er nog mar een avondje aan De kids kunnen niet wachten, zo leuk hebben ze het hier. Ik wil via deze weg de familie erg graag bedanken voor jullie gastvrijheid elk jaar weer, dank!! Tot morgen!

22-05-2012
Geplaatst door: Mattanja

Hoi de tweede is fout
Ik vind het het een hele leuke camping en ik Wil ernst veel plezier heen want je kn vN plees doen op de camping zoals paarden en geiten aaien jeu deboul en paard en sjees ik vond paard en sjees het leukst Het was ook super mooi weer met hemelvaart alleen jammer an die. Zondag toen we weg moesten en ik miste de paarden gelijk maar ik heb wel foto's van ze