Gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
29-05-2023
Geplaatst door: Maria en Ale

Top camping

Geweldige mooie kleinschalige boerencamping, super schoon sanitair en uitgebreide voorzieningen, rustig, ruime plekken, fijne ligging,wij komen zeker terug

01-09-2022
Geplaatst door: Fam Proost

Schone mini camping

Wij zijn er 2 nachten geweest met de camping
Fijne rustige camping
Echt heel schoon sanitair nooit ergens zo schoon en warm gehad
Fietsroutes liggen op de camping ook fijn
Vriendelijke ontvangst
Het was er heel rustig maar komt ook einde seizoen maar dat vinden wij heerlijk

09-07-2022
Geplaatst door: Marjan Heemskerk

Wat een heerlijk plekje

Afgelopen dagen op de camping gestaan. Niets op aan te merken, perfect! Fijne uitvalsbasis voor dagtripjes.

30-05-2022
Geplaatst door: Edwin Vijsma

Gezellige en gastvrije camping bij de boer.

Donderdag 26 tot en met zondag 29 mei 2022 in tent gekampeerd voor mijn werk op de Dutch Open 2022.
Fantastische ervaring op deze mini camping gerund door gastvrij en behulpzaam gast echtpaar.
Alles aanwezig wat je nodig hebt en sanitair en toiletgedeelte werd keurig schoon gehouden.
Ik kom hier zeker terug.

18-04-2022
Geplaatst door: Saskia Godschalk

Geweldig!!

Wat een leuke camping! Aardige gastvrouw. Keurige map met alle info voor uit eten gaan etc. Bos is direct om de hoek. Prachtig verhard fietspad start direct naast de camping. Het sanitair is hotel waardig, schoon, modern en een heerlijke warme douche! Plekken zijn ruim van opzet. Prijs is ook zeer aangenaam. Beslist een aanrader !

07-04-2022
Geplaatst door: Henk Mol

Mooie SVR boerencamping

Van 29 maart t/m 3 April op deze schitterende mooi SVR boerencamping gestaan. Super schoon sanitair, mooie grote plaatsen voor camper en caravan. Schitterende omgeving voor fiets en wandelroutes. Centrum dicht in de buurt. Den Bosch en vught op fietsafstand. Super aardige eigenaren. Komen in het najaar zeker een keer terug met onze camper Molshoop.

28-03-2022
Geplaatst door: Luck & Elle

Fijne camping en mooie omgeving

Fijne, kleinschalige en groene camping. We werden fijn ontvangen door de eigenaresse. Heel schoon en net sanitair. Veel mooie wandelroutes, leuke bezienswaardigheden en horeca in de omgeving. Een aanrader!

26-09-2021
Geplaatst door: Els

Wat hebben we mooie dagen gehad…zeer gastvrij ontvangen…alles top in orde…zelfs nog een ritje met de sjees gehad…we komen zeker nog een keer terug…👍

21-07-2021
Geplaatst door: Rene Stam

Basisprijs voor minitentje veel te hoog

Wij hebben afgelopen nacht bij u op de camping geslagen.(2 wandelaars met 1 persoons trekkerstentje)


Wij hebben bewust voor een minicamping gekozen omdat wij daar goede ervaringen mee hebben.


Alleen is de ervaring die wij bij u op de camping hebben gehad viel erg tegen. Er zijn totaal geen schaduwrijke plekken, zeer wenselijk als je een hele dag in de zon gefietst of gewandeld hebt.

Wij werden naar het meest ver gelegen stukje weilsnd verwezen tegen het paardenweiland aan, zover mogelijk bij het sanitair vandaan waar het stikt van de mieren. De prijs van €12,50 per tent (ongeacht de afmeting) zonder electriciteit is daarbij buitensporig. Zeker als ik daarna mensen op de camping spreek die met een dikke camper+electriciteit voor 4 dagen €86,-- betalen.


Onze ervaring leert dat een prijs van €13,-- tot €17,50 heel erg marktconform is, waarbij bij het laagste bedrag muntjes nodig waren voor de douche maar wel 2 muntjes voor consumptie zaten.


De minicamping van €17,50 was net als bij jullie incl. warme douche, daarentegen kon je gratis wasmachine, droger en wasmiddel gebruiken. (vrijwillige bijdrage) Daarnaast stond er een koffiemachine die je gratis kon gebruiken.


Kort samengevat de prijs voor overnachten met trekkerstent is bij jullie camping veel te duur en ontvangst koel en zakelijk, niet wat ik bij een minicamping verwacht.

Doe net of het leuk is en niet alleen voor de 

poen.


Na ons kwamen nog 2 dames op de fiets die vlak bij ons stonden met 1 tent, 2 fietsen. Zij hebben waarschijnlijk 1 keer €12,50 betaald.

04-07-2021
Geplaatst door: Paul van der Mark

Genieten

We hebben hier een heerlijk weekendje genoten van de vrijheid en de mooie natuur. Leuke rit met paard en wagen gemaakt en verder lekker genoten.
Komen hier zeker nog terug.