Gastenboek

34 berichten, 4 pagina's 
26-09-2021
Geplaatst door: Els

Wat hebben we mooie dagen gehad…zeer gastvrij ontvangen…alles top in orde…zelfs nog een ritje met de sjees gehad…we komen zeker nog een keer terug…👍

21-07-2021
Geplaatst door: Rene Stam

Basisprijs voor minitentje veel te hoog

Wij hebben afgelopen nacht bij u op de camping geslagen.(2 wandelaars met 1 persoons trekkerstentje)


Wij hebben bewust voor een minicamping gekozen omdat wij daar goede ervaringen mee hebben.


Alleen is de ervaring die wij bij u op de camping hebben gehad viel erg tegen. Er zijn totaal geen schaduwrijke plekken, zeer wenselijk als je een hele dag in de zon gefietst of gewandeld hebt.

Wij werden naar het meest ver gelegen stukje weilsnd verwezen tegen het paardenweiland aan, zover mogelijk bij het sanitair vandaan waar het stikt van de mieren. De prijs van €12,50 per tent (ongeacht de afmeting) zonder electriciteit is daarbij buitensporig. Zeker als ik daarna mensen op de camping spreek die met een dikke camper+electriciteit voor 4 dagen €86,-- betalen.


Onze ervaring leert dat een prijs van €13,-- tot €17,50 heel erg marktconform is, waarbij bij het laagste bedrag muntjes nodig waren voor de douche maar wel 2 muntjes voor consumptie zaten.


De minicamping van €17,50 was net als bij jullie incl. warme douche, daarentegen kon je gratis wasmachine, droger en wasmiddel gebruiken. (vrijwillige bijdrage) Daarnaast stond er een koffiemachine die je gratis kon gebruiken.


Kort samengevat de prijs voor overnachten met trekkerstent is bij jullie camping veel te duur en ontvangst koel en zakelijk, niet wat ik bij een minicamping verwacht.

Doe net of het leuk is en niet alleen voor de 

poen.


Na ons kwamen nog 2 dames op de fiets die vlak bij ons stonden met 1 tent, 2 fietsen. Zij hebben waarschijnlijk 1 keer €12,50 betaald.

04-07-2021
Geplaatst door: Paul van der Mark

Genieten

We hebben hier een heerlijk weekendje genoten van de vrijheid en de mooie natuur. Leuke rit met paard en wagen gemaakt en verder lekker genoten.
Komen hier zeker nog terug.

20-06-2021
Geplaatst door: Yvonne

Heerlijke week gehad!

Onlangs een heerlijke week gehad op deze mooie camping. Mooie ruime plaatsen, met hegjes afgezet, zodat iedereen zijn eigen plek heeft.
Wij hebben geen last gehad van slechte wifi, wel merk je bij drukte dat deze wat trager is, wat logisch is. Maar met je eigen hotspot is dit prima op te lossen.

Ondanks in deze gekke Corona tijden genoten van een heerlijke vakantie. Wij hebben geen problemen gehad rondom het sanitair. Als het even wat drukker was, even wachten op elkaar (dit moet nu op zoveel plekken) zodat je de maatregelen gewoon kan opvolgen.

Voor herhaling vatbaar

22-05-2021
Geplaatst door: Harry

Voor- en tegen!

Voor:
* net sanitair
* mooie omgeving voor fietsen en wandelen
Tegen:
* Sanitair te compact in tijden van Corona; iedereen rolt over elkaar heen
* Geen- of slechte wifi
* Kleine plaatsen en slechte/kale ondergrond (in mei!!!!)
TIP:
* hang een bord op waar de bijzonderheden (geen WIFI bijv) op gecommuniceerd kan worden

05-04-2021
Geplaatst door: Rob en Inge v Boxmeer

Super camping

Met Pasen hier heerlijk gestaan. Gastvrij ontvangst met een info map. Super schoon sanitair. Prachtige omgeving. Mooie mountainbike routes, wandelen bij de Moerputten en Ijzerenman. Den Bosch op fietsafstand. Kortom super!

28-09-2020
Geplaatst door: Erik en Marlies

Heerlijk weekend gehad

Wij zijn vorige week een weekendje geweest met onze kinderen van 3 en 5. Het was heerlijk! Fijne speeltuin voor de deur en heel mooi en schoon sanitair! Vriendelijke eigenaars. Rondje met de sjees is ook aan te raden!

26-04-2019
Geplaatst door: Ad en Anita vorstenbosch

Wij hebben genoten

De afgelopen week hebben wij met 2 bevriende stellen heerlijke dagen doorgebracht op jullie mooie en verzorgde SVR camping. Zeer gastvrij, ruime plaatsen, en uitstekend sanitair met veel voorzieningen en in een prachtige omgeving. Complimenten !!

09-07-2018
Geplaatst door: Ruut en Kees Doornenbal

Kamperen

Wat een heerlijke twee weken hebben we gehad op mini camping t' hoog.
Harry en Ria, hele gastvrije eigenaren, geen moeite is teveel, geweldig schoon sanitair!
Van ons krijgen ze een 10!!

06-08-2017
Geplaatst door: Yvonne

Samen met de hond gewandeld van Waalwijk naar Den Bosch over het pelgrimspad. Wat een fijne, rustige, ontspannende nacht hadden we in ons tentje op camping 't Hoog! Zeker voor herhaling vatbaar!
Hartelijke groet,
Yvonne, Tilburg